Keynote ’09: publiceren op YouTube

U kunt onze diavoorstelling rechtstreeks versturen naar de website van YouTube, waar bezoekers uw presentatie als een film kunnen bekijken. U moet met internet zijn verbonden om op YouTube te kunnen publiceren.

Een diavoorstelling publiceren op YouTube:

Venster van de diavoorstelling
  • Typ uw accountnaam en wachtwoord in de gepaste velden.

• Kies een categorie in het venstermenu Categorie.

• Typ in het veld Titel een naam voor de film en geef in het veld Beschrijving een korte beschrijving van de film voor de kijkers.

• Typ in het veld Tags trefwoorden om mensen te helpen uw film te vinden als ze deze op de website van YouTube zoeken.

• Kies een filmgrootte in het venstermenu Grootte voor publicatie.

• Selecteer Persoonlijke video als u wilt dat alleen uzelf en de door u toegewezen kijkers de film zien.

• Klik op Volgende.

• Als de diavoorstelling geen opgenomen diavoorstelling is, typt u hoeveel seconden elke dia moet worden weergegeven en hoeveel seconden de diavoorstelling moet wachten om de volgende animatie van elke dia weer te geven.

• Als de diavoorstelling een opgenomen diavoorstelling is, kiest u Opgenomen timing in het venstermenu ‘Afspelen gebruikt’ om de vooraf opgenomen timing van de dia’s en animaties te behouden. Of kies Vaste timing en stel in hoeveel seconden u wilt wachten tussen de animatie van elke dia en elke dia zoals hierboven is beschreven.

• Als de diavoorstelling audio heeft, selecteert u ‘Voeg audio van diavoorstelling toe’ als u wilt dat het geluid met de diavoorstelling wordt afgespeeld op YouTube.

• Als de diavoorstelling een opgenomen diavoorstelling is, selecteert u ‘Voeg opname van diavoorstelling toe’ als u het geluid met de diavoorstelling wilt afspelen op YouTube.

• Klik achtereenvolgens op Volgende en op Publiceer om de servicevoorwaarden van YouTube te accepteren. De film wordt naar de website van YouTube geüpload.

• Klik in het geopende dialoogvenster op Weergave om de film op de website van YouTube te openen.

• Als u een e-mail met de URL van de film wilt maken, selecteert u de film en klikt u onder de film op Deel video.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.