Als de installatie vastloopt tijdens het bijwerken van de Klaslokaal-app

Leer wat u moet doen als de installatie lijkt vast te lopen wanneer u bijwerkt naar Klaslokaal 1.1.1.

Tijdens het bijwerken naar Klaslokaal 1.1.1, merkt u mogelijk dat de installatie aanzienlijk vertraagt of vastloopt. Dit installatieprobleem kan optreden ongeacht welke voorziening u gebruikt om bij te werken: de App Store, Apple Configurator of Mobile Device Management (MDM). Herstart de iPad en probeer opnieuw bij te werken naar Klaslokaal 1.1.1 als het bijwerken vastloopt.

Als u MDM op een iPad van een instructeur gebruikt om bij te werken naar Klaslokaal 1.1.1 en dit probleem ondervindt, hoeft u de app niet opnieuw te installeren. Start de iPad opnieuw op en tik op de Klaslokaal-app om de update te herstarten.