Als de installatie van apps niet wordt voltooid met Mobile Device Management (MDM) en iOS 9.2

Werk uw apparaten bij naar iOS 9.2.1 als u Mobile Device Management gebruikt om apps te installeren.

Als u Mobile Device Management (MDM) gebruikt om een app te installeren in iOS 9.2, wordt de installatie mogelijk niet voltooid.

Dit kan gebeuren als de MDM-server vraagt om een lijst met beheerde apps op het apparaat voordat de installatie is voltooid. Andere MDM-commando’s aan uw apparaten zijn wel succesvol, tenzij deze de reden zijn achter een niet-volledige installatie. Werk uw apparaten bij naar iOS 9.2.1 om dit probleem op te lossen.

Als een van de volgende commando’s nog in de lijst met commando’s voor de MDM-server staat, moet u deze wissen uit de lijst nadat u de apparaten hebt bijgewerkt:

• Apps installeren of bijwerken (InstallApplication)

• De lijst met beheerde apps terugsturen (ManagedApplicationList)