Apple Deployment Programs: ondersteuning voor webbrowsers

Ondervind je problemen bij het instellen van je apparaatimplementatie of het beheren van je Volume Purchase Program-account (VPP), controleer dan of je een ondersteunde webbrowser gebruikt.

Apple Deployment Programs werken met deze webbrowsers:

• Safari 6.0.3 of nieuwer op OS X

• Safari op iOS 7.0 of nieuwer

• Internet Explorer 9.0.8 of nieuwer op Windows

• Google Chrome 27.0.1 of nieuwer

Als je een andere webbrowser gebruikt met de implementatiewebsite, zie je mogelijk een van deze symptomen:

• De webpagina die je probeert te bekijken, is leeg nadat je bent ingelogd

• Je ziet een bericht: "We ondervinden momenteel technische problemen. Probeer het later opnieuw"

• Pagina's worden niet geladen na het versturen van informatie

Gebruik je een ondersteunde browser, maar ondervind je nog steeds problemen, probeer dan deze stappen in de aangegeven volgorde. Test je probleem na het proberen van elke stap om te zien of het is opgelost.

1. Sluit je webbrowser af en open deze opnieuw.

2. Wis de cache van je browser.

3. Verwijder browsercookies.

Als je niet zeker weet hoe je je browsercache moet legen of cookies moet verwijderen, open je de helpfunctie van je browser via het Help-menu.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.