Mac mini (eind 2012): Audio/MIDI-configuratie toont een uitvoer van 96 Hz in plaats van 192 Hz

U merkt bij de Mac mini (eind 2012) mogelijk dat het programma Audio/MIDI-configuratie maximaal 96 Hz in plaats van 192 Hz toont.

Oplossing

De hardware van de audiocontroller in de Mac mini (eind 2012) biedt ondersteuning voor een audio-invoer en -uitvoer van maximaal 96 Hz. Voor professionele audio van meer dan 96 Hz moet u overwegen een audio-interface van een andere fabrikant aan te sluiten.