Over Apple Configurator 1.4

Lees meer over Apple Configurator 1.4.

Apple Configurator 1.4 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator. Deze update is beschikbaar via het tabblad 'Updates' in de Mac App Store. Hiervoor is OS X Mountain Lion en iTunes 11.1 of hoger vereist.

Nieuw in Configurator 1.4

• Ondersteuning voor nieuwe iOS 7-functies en beperkingen, zoals:

• Wijziging van accountinstellingen toestaan

• AirDrop toestaan

• Verbinding van apparaten onder supervisie met een Mac toestaan

• Webmateriaalfilter configureren

• Bestemmingen en wachtwoorden van synchrone AirPlay-weergave configureren

• AirPrint-printers configureren

• Beheerde 'Open met' configureren

• Bedieningspaneel of Berichtencentrum op toegangsscherm toestaan

• Instelling 'Beperk reclametracking' configureren

• Lettertypen installeren

• Het nieuwe tabblad 'Configuratie' in 'Bereid voor', dat de volgende opties heeft:

• Meerdere apparaten die niet onder supervisie staan, inschrijven in MDM zonder op elk apparaat te tikken

• Configuratieassistent voltooien en Apple TV inschrijven in MDM zonder de afstandsbediening te gebruiken

• Verbeterde gebruikersinterface voor installatie van een enkel profiel op apparaten die niet onder supervisie staan.

• Er is een probleem verholpen waarbij één inwisselcode verloren gaat wanneer de spreadsheet van een volume-aankoopprogramma wordt geïmporteerd.

• De nieuwe optie 'Sta apparaten toe verbinding te maken met andere Macs' staat apparaten onder supervisie toe om foto's en video's met andere Macs te synchroniseren.

Om de optie 'Sta apparaten toe verbinding te maken met andere Macs' toe te passen op een apparaat dat eerder onder supervisie stond, moet u de supervisie ervan uitschakelen en opnieuw inschakelen.