Over Apple Remote Desktop Admin 3.5.3

Lees meer over de update voor Apple Remote Desktop Admin 3.5.3.

Apple Remote Desktop Admin 3.5.3. is een update voor het programma Remote Desktop dat u kunt gebruiken om Apple Remote Desktop-clients op afstand te beheren. Deze is beschikbaar als een automatische Software-update en als een handmatige update via Apple Support Downloads.

Systeemvereisten

• Mac OS X v10.6.x of Mac OS X Server v10.6.x

• Apple Remote Desktop 3.0 of hoger

Wat is nieuw?

Deze update verbetert de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van het programma Remote Desktop en bevat de volgende specifieke wijzigingen:

• Verbetert het toezicht op en de controle van computers met meer dan een beeldscherm.

• Verbetert het toezicht op meerdere clients, inclusief de clients die VNC-software van andere fabrikanten gebruiken.

Voor informatie over de beveiligingsinhoud van de Apple Remote Desktop Admin 3.5.3-update raadpleegt u dit artikel.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.