De batterij van een Apple Remote vervangen

Volg deze stappen om de batterij van een Apple Remote (aluminium of wit) te verwijderen en een nieuwe te plaatsen.

De batterij verwijderen uit een Apple Remote (aluminium)

Als u een Apple Remote (aluminium) hebt

1. Het batterijvak bevindt zich aan de achterkant van de Apple Remote.

2. Draai de batterijklep tegen de klok in met een muntstuk om de klep te openen.

3. Verwijder de oude batterij.

4. Plaats de nieuwe CR2032 of BR2032 lithium knoopcelbatterij van 3 V met de positieve pool naar boven (deze batterijen zijn verkrijgbaar bij de meeste elektronicawinkels en supermarkten).

De batterij verwijderen uit een Apple Remote (wit)

Als u een Apple Remote (wit) hebt

1. Het batterijvak bevindt zich aan de onderkant van de Apple Remote.

2. Druk met een paperclip of een gelijksoortig voorwerp op de ronde vrijgaveknop van het batterijvak en schuif de batterijlade naar buiten.

3. Verwijder de oude batterij.

4. Plaats de nieuwe CR2032-batterij met de positieve pool naar boven (deze batterijen zijn verkrijgbaar bij de meeste elektronicawinkels en supermarkten).

5. Schuif de batterijlade weer op zijn plaats in de Apple Remote totdat u een klik hoort.

Als u een Siri Remote of Apple TV Remote hebt

Uw Siri Remote of Apple TV Remote* heeft een oplaadbare batterij, geen vervangbare batterij.

No alt supplied for Image

Als u een Siri Remote (1e of 2e generatie) of Apple TV Remote (1e of 2e generatie) hebt, sluit u de afstandsbediening met een Lightning-kabel aan op een computer of USB-lichtnetadapter om hem op te laden.

No alt supplied for Image

Als u een Siri Remote (3e generatie) of Apple TV Remote (3e generatie) hebt, sluit u de afstandsbediening met een USB-C-kabel aan op een computer of USB-lichtnetadapter om hem op te laden.

* De Apple TV 4K en Apple TV HD worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen zolang de Apple TV 4K of Apple TV HD is geconfigureerd in een taal en land of regio met ondersteuning voor Siri.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.