Herstel van een vastgelopen upgrade bij het updaten van Profielbeheer

Als Server.app niet reageert tijdens een upgrade naar OS X Server (Yosemite), moet je mogelijk oudere tijdelijke bestanden verwijderen.

Als Server.app stopt tijdens de stap waarin Profielbeheer wordt geüpgraded, kun je deze stappen gebruiken om dit probleem op te lossen.

1. Herstart je server. Als Server.app niet normaal afsluit, gebruik je Forceer stop om de app te sluiten.

2. Nadat je server is opgestart, schakel je over naar de Finder en kies je 'Ga' > 'Ga naar map'.

3. Typ dit pad in het venster dat verschijnt en klik vervolgens op 'Ga':

/Library/Server/ProfileManager/Config/ServiceData/Data/

4. Vind de map met de naam 'tmp' in de map Data en sleep deze naar de prullenmand.

5. Open Server.app en laat het programma de upgrade van je server voltooien.