Compatibiliteit van Fibre Channel-opslagapparaten met Xsan

In dit artikel vindt u de Fibre Channel-opslaghardware die compatibel is met Xsan en OS X.

OS X Yosemite, Mavericks, Mountain Lion en Lionb

• Opslagapparaten die in Mac OS X Snow Leopard v10.6 of lager kunnen worden gebruikt.

• Alle Fibre Channel RAID-systemen die aan ALUA voldoen.

Mac OS X Snow Leopard v10.6 of lager

• Apple Xserve RAID

• Promise VTrak E-Class RAID Subsystem (vereist Mac OS X v10.5.2 Leopard of hoger)

Meer informatie

OS X Lion en hoger bevatten ondersteuning voor de ALUA-norm (Asymmetric Logical Unit Access) voor het gebruik van meerdere paden en failover. Dankzij de ondersteuning voor deze standaardimplementatie van het gebruik van meerdere paden kunnen Lion en nieuwere Xsan-systemen worden gebruikt met een breed gamma aan Fibre Channel RAID-opslagapparaten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.