Over OS X Server 4.1.5

OS X Server v4.1.5 verbetert de compatibiliteit van OS X Server met OS X Yosemite v10.10.5.

Hoe installeren

Deze software werkt OS X Server v4.0 bij naar v4.1.3. Hiervoor is OS X Yosemite v10.10.5 vereist.

OS X Server v4.1.5 is beschikbaar vanaf het paneel Updates van de Mac App Store. Om te voorkomen dat voorzieningen worden onderbroken, worden Server-updates niet automatisch geïnstalleerd (zelfs niet als u ervoor hebt gekozen om andere updates van de Mac App Store automatisch te installeren).

Server v4.1.5 is vereist voor het gebruik van OS X Server op een Mac met OS X Yosemite v10.10.5. Zorg ervoor dat u beide updates toepast wanneer u de server bijwerkt.

Tijdens de installatie ziet u mogelijk het bericht ‘Het programma Server is vervangen’. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server worden tijdens de update behouden.

Na de installatie van zowel OS X Yosemite v10.10.5 als OS X Server v4.1.5 opent u het programma Server om de configuratie van alle eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.