OS X Server (Mavericks): de voorlopige versie verwijderen alvorens OS X Server te installeren

Sommige voorzieningen worden mogelijk niet gestart of werken niet naar behoren als u een voorlopige versie van OS X Server (Mavericks) bijwerkt naar de eindversie.

Als u de eindversie van OS X Server (Mavericks) wilt installeren op een Mac waarop de voorlopige versie van OS X Server is geïnstalleerd, moet u de voorlopige versie en alle bijbehorende gegevens verwijderen. Belangrijk: alle voorzieningengegevens worden verwijderd.

Na de installatie van de eindversie kunt u de voorzieningengegevens migreren vanuit een server met OS X Server (Mountain Lion), Lion Server of Mac OS X Server v10.6 Snow Leopard. Voor meer informatie over opties voor een upgrade of migratie raadpleegt u deze pagina voor Mountain Lion of deze pagina voor Lion en Snow Leopard.

Ga als volgt te werk om de eindversie van OS X Server (Mavericks) te installeren op een Mac waarop de voorlopige versie van OS X Server is geïnstalleerd:

1. Verplaats de volgende onderdelen naar de prullenmand:

• De voorlopige versie van het programma Server.

• /Library/Preferences/com.apple.serverd.plist

• /Library/Preferences/com.apple.servermgrd.plist

• De map /Bibliotheek/Server

2. Installeer OS X Server (Mavericks) via de Mac App Store.