OS X Server: het OS X Yosemite-installatieprogramma in de cache plaatsen

Stop en herstart de cachevoorziening in OS X Server om het OS X Yosemite-installatieprogramma in de cache te plaatsen.

Het OS X Yosemite-installatieprogramma komt uit de Mac App Store en wordt door de cachevoorziening in OS X Server (Mountain Lion) en hoger in de cache geplaatst. U moet de cachevoorziening stoppen en herstarten zodat lokale clients de kopie van dit installatieprogramma in de cache kunnen gebruiken.