Een softwarematige RAID-mirror opnieuw opbouwen

Leer hier hoe u een softwarematige RAID-mirror opnieuw opbouwt in Mac OS X.

Wanneer u een schijf die deel uitmaakt van een mirrored RAID-set loskoppelt en vervolgens opnieuw aansluit, moet de schijf opnieuw worden opgebouwd zodat deze de nieuwste gegevens bevat. Als u eerder bij de aanmaak van de RAID de optie ‘Bouw RAID-mirror automatisch opnieuw op’ in het dialoogvenster met RAID-opties hebt ingeschakeld, wordt de schijf automatisch opnieuw opgebouwd op de achtergrond en moet u de stappen in dit artikel niet uitvoeren.

Als u bij de aanmaak van de RAID de optie ‘Bouw RAID-mirror automatisch opnieuw op’ niet hebt ingeschakeld in het dialoogvenster met RAID-opties, moet u de schijf zelf opnieuw opbouwen. Een schijf in een mirrored RAID-set opnieuw opbouwen:

1. Open Schijfhulpprogramma.

2. Selecteer de RAID-set en klik vervolgens op RAID.

3. Klik op Bouw opnieuw op.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.