Over Apple Remote Desktop Client 3.6

Lees hier meer over Apple Remote Desktop Client 3.6.

Apple Remote Desktop Client 3.6 is een update voor clients van het programma Remote Desktop.

Bijwerken

Apple Remote Desktop-client 3.6 wordt meegeleverd bij OS X Mountain Lion. Deze is ook beschikbaar voor OS X Lion als een automatische Software-update en een handmatige download vanaf Apple Supportdownloads. U kunt externe OS X Lion-clients bijwerken naar 3.6 met de functie Werk clientsoftware bij van Apple Remote Desktop Admin 3.6.

Nieuw

• Biedt ondersteuning voor IPv6-verbindingen.

• Maakt rapportage over nieuwe kenmerken en instellingen mogelijk. De volgende nieuwe onderdelen kunnen worden bekeken bij het maken van een systeemoverzichtsrapport in Apple Remote Desktop Admin 3.6.

• Batterij

• Trackpad

• Thunderbolt

• DisplayPort

• Beeldschermen met Thunderbolt