Over Apple Remote Desktop-client 3.5.3

Apple Remote Desktop-client 3.5.3 is een aanbevolen update voor Apple Remote Desktop-clients.

Apple Remote Desktop-client 3.5.3 wordt meegeleverd bij de OS X Lion v10.7.4-update en is ook beschikbaar als een standalone update voor Mac OS X v10.6 Snow Leopard-clients. Deze update bevat algemene verbeteringen voor OS-compatibiliteit.

De OS X Lion v10.7.4- en Apple Remote Desktop-client 3.5.3-updates zijn beschikbaar als een automatische Software-update. U kunt ze ook handmatig downloaden vanaf Apple Supportdownloads.