OS X Server: de cachevoorziening gebruiken met iOS 8

Lees hier welke versies van iOS 8 werken met de cachevoorziening van OS X Server.

Mogelijk plaatst de cachevoorziening van OS X Server de iOS 8.0-update niet altijd in de cache. De voorziening blijft iOS-materiaal in de cache bewaren, inclusief apps, boeken en iTunes U-cursusmateriaal, alsook OS X-updates.

Dit probleem is verholpen in iOS 8.1 en latere updates worden in de cache geplaatst voor apparaten nadat deze naar iOS 8.1 zijn bijgewerkt.