OS X Server (Mountain Lion): na de migratie kunnen mogelijk geen e-mails worden ontvangen

Clients die de Mail-voorziening van OS X Server gebruiken, ontvangen mogelijk geen e-mail. Dit kan gebeuren als u de e-mailserver configureert door te migreren naar Mountain Lion vanaf een Time Machine-reservekopie die met Lion Server is gemaakt, en vervolgens OS X Server installeert.

Volg deze stappen:

1. Controleer de SMTP-logbestanden onder Logbestanden in het programma Server. Ga door naar stap 2 als u een regel met het volgende bericht ziet:

'FAILED: Can't call method "isa" on unblessed reference at /Applications/Server.app/Contents/ServerRoot/usr/bin/amavisd line 6062. (in reply to end of DATA command))'

2. Selecteer de Mail-voorziening in het programma Server en klik op de knop 'Wijzig filterinstellingen'. Wijzig de minimumscore voor ongewenste reclame door de schuifknop te verslepen naar een willekeurige positie en klik vervolgens op de knop 'OK' om de wijzigingen te bewaren. Mail-clients kunnen nu e-mails ontvangen.