Over Apple Configurator 1.7

Lees hier meer over Apple Configurator 1.7.

Apple Configurator 1.7 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator. Deze update is beschikbaar op het tabblad Updates in de Mac App Store. Apple Configurator 1.7 vereist OS X Yosemite en iTunes 12 of hoger.

Nieuw in Configurator 1.7

• Verbeteringen aan de identiteitscontrole in de iTunes Store

• Deze update bevat ook de verbeteringen van Apple Configurator 1.6