Over Apple Configurator 1.4.2

Lees meer over Apple Configurator 1.4.2.

Apple Configurator 1.4.2 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator. Deze update is beschikbaar via het tabblad Updates in de Mac App Store. Hiervoor is OS X Mountain Lion of hoger en iTunes 11.1 of hoger vereist.

Nieuw in Configurator 1.4.2

• Verbetert de configuratie en MDM-aanmelding van een Apple TV

• Verhelpt een probleem waarbij Apple Configurator onverwacht stopte in OS X Mavericks