Over Apple Configurator 1.5

Lees meer over Apple Configurator 1.5.

Apple Configurator 1.5 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator. Deze update is beschikbaar op het tabblad Updates in de Mac App Store. Apple Configurator 1.5 vereist OS X Mountain Lion of hoger en iTunes 11.1.5 of hoger.

Nieuw in Configurator 1.5

• De mogelijkheid om zowel onbeheerde als beheerde apparaten bij MDM in te schrijven met behulp van speciale URL's voor inschrijving

• Integratie met nieuwe Bretford PowerSync+ Carts en Stations voor voortgangs- en statusrapportage en de weergave van fysieke poortnummers

• Ondersteuning voor een nieuwe iOS 7.1-instelling waarbij een toegangscode wordt vereist wanneer er voor de eerste keer een AirPlay-verbinding tot stand wordt gebracht

• Verhelpt een probleem dat als Fout 5103 wordt gemeld en dat optreedt bij het gebruiken van een app die via het volume-aankoopprogramma (VPP of Volume Purchase Program) is aangeschaft

Opmerking: deze update verhelpt enkele problemen waarbij beheerde apparaten niet kunnen worden vernieuwd als een toegangscode is ingesteld op het apparaat. In sommige gevallen moet u echter het apparaat kunnen ontgrendelen om het te vernieuwen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.