Pages: bepaalde objecten op een pagina kunnen niet worden geselecteerd

Als je in Pages een object naar achteren op de pagina verplaatst via het menu 'Orden', kun je het mogelijk niet selecteren door er gewoon op te klikken. Mogelijk verschijnt het achter de tekst of een ander object van het document.

Als je het object wilt selecteren om het te wijzigen:

1. Plaats de pijl buiten de tekstgebieden van de pagina en klik. Het invoegpunt is niet zichtbaar.

2. Sleep de muisaanwijzer naar het object dat je wilt wijzigen. Als er meer items worden geselecteerd, houd je de Shift-toets ingedrukt en klik je op de items die je wilt deselecteren (Shift-klik).