Mac mini (medio 2011) en Mac mini Server (Mid 2011): gaat niet in sluimerstand wanneer een Thunderbolt-naar-Ethernet-Gigabit-adapter is aangesloten

Wanneer een Thunderbolt-naar-Ethernet-Gigabit-adapter is aangesloten op een Mac mini (medio 2011) of Mac mini Server (medio 2011), gaat de Mac mini niet in de sluimerstand. Deze schakelt snel continu tussen de sluimerstand en gewone stand.

Plaats de Mac mini niet in de sluimerstand terwijl de Thunderbolt-naar-Ethernet-Gigabit-adapter is aangesloten. Koppel de adapter los voordat u de computer in de sluimerstand plaatst.

Wanneer u een Thunderbolt-naar-Ethernet-Gigabit-adapter gebruikt met een Mac mini (medio 2011) of Mac mini Server (medio 2011), stelt u de sluimerstand van de computer in op ‘Nooit’ in het paneel Energiestand in Systeemvoorkeuren. Dit is de standaardinstelling op een Mac mini Server.