iOS 7: na het bijwerken naar iOS 7 staat een apparaat onder supervisie niet meer onder supervisie

Sommige iOS 6-apparaten onder supervisie staan na het bijwerken naar iOS 7 mogelijk niet meer onder supervisie.

Werk apparaten met iOS 6 die nog niet naar iOS 7 zijn bijgewerkt bij naar iOS 7.0.3 of nieuwer. Door deze upgrade blijven de apparaten onder supervisie.