Aankopen vanuit apps worden niet overgezet naar beheerde apparaten

Aankopen vanuit apps zijn ontworpen om te worden gedownload via de app die het aangeschafte materiaal aanbiedt. Het aangeschafte materiaal wordt niet overgezet via Apple Configurator, MDM (Mobile Device Management) of Profielbeheer.

Als u een beheerd apparaat gebruikt, kunt u alle aankopen vanuit een app downloaden in de app die het aangeschafte materiaal gebruikt. Wanneer u het ingezette apparaat hebt geconfigureerd, opent u de app die het aangeschafte materiaal gebruikt. Volg in de app de instructies op het scherm om aangeschaft materiaal opnieuw te downloaden of te installeren.