Over Apple Configurator 2.4

Lees hier wat nieuw is in Apple Configurator 2.4.

Apple Configurator 2.4 is een aanbevolen update voor Apple Configurator 2. Je kunt deze installeren vanaf het paneel Updates van de Mac App Store. Apple Configurator 2.4 vereist macOS Sierra 10.12.2 en iTunes 12.5.1 of hoger. Het werkt met iPhone, iPad en iPod touch met iOS 7 en hoger. Enkele functies vereisen iOS 10.3 en hoger of tvOS 10.2 en hoger.

Nieuw in Apple Configurator 2.4

• Verenigde voorbereiding voor iOS en tvOS

• Pdf-, ePub- en iBooks Author-boeken installeren in iBooks

• iOS-apparaten opnieuw opstarten of afsluiten

• Nieuwe profielpayloads en beperkingen voor tvOS, waaronder Vergaderruimteweergave, Eén-app-modus, Koppeling met app Remote beperken en Inkomende AirPlay beperken

• Panelen 'Schermbeveiliging' en 'Tik om te configureren' overslaan in tvOS-configuratie-assistent

• Inloggen op wifinetwerken beperken

• Dicteren beperken

• Flexibelere S/MIME-configuratie-opties voor Mail- en Exchange-accounts

• Ondersteuning voor Touch Bar op MacBook Pro