Tref voorbereidingen voor wijzigingen in Xsan voordat je bijwerkt naar macOS Sierra

Lees meer over wijzigingen die plaatsvinden wanneer je volumes bijwerkt naar Xsan 5.

Dit artikel is bedoeld voor systeembeheerders. Als je denkt dat deze wijziging consequenties heeft voor je, neem je contact op met de systeembeheerder van je instelling.

De eerste keer dat je een ouder Xsan-volume activeert in macOS Sierra, zet de Xsan File System Manager (FSM) de metagegevens van je volume om in een nieuwe indeling. Als deze conversie eenmaal is gestart, kun je dit volume niet meer gebruiken in combinatie met Xsan MDC's die draaien onder OS X 10.11 of lager.

Oudere MDC's kunnen geen Xsan-volumes beheren die gemaakt zijn in Xsan 5. Als je op een oudere MDC probeert een volume te starten dat is bijgewerkt naar Xsan 5 of in Xsan 5 is gemaakt, wordt het volume niet geopend. Het systeem geeft een ICB-waarschuwing wanneer dit gebeurt.

Lees meer over andere wijzigingen waarop je instelling voorbereid moet zijn voordat je bijwerkt naar iOS 10 of macOS Sierra.