Remote Desktop: kan niet authenticeren met mobiele gebruikers

Wanneer je een computer toevoegt in Remote Desktop, worden de naam en het wachtwoord van een mobiel gebruikersaccount mogelijk niet geauthenticeerd.

Als alternatief kun je authenticeren met de naam en het wachtwoord van een lokale gebruiker.

Meer informatie

Dit is normaal gedrag bij het gebruik van een mobiel account.