Als de automatische pushfunctie van je profiel niet werkt op macOS Server

Als je probeert om profielen automatisch te pushen die gebruikersinteractie nodig hebben op een apparaat dat is ingeschreven bij Profielbeheer, werkt de installatie mogelijk niet.

Je kunt een profiel dat gebruikersinteractie, zoals een wachtzin of toegangscode, nodig heeft, niet installeren door te pushen. Dit type profiel moet handmatig worden geïnstalleerd.

Om het profiel handmatig te installeren, kun je het downloaden vanaf de selfserviceportal van Profielbeheer of je kunt het profiel e-mailen naar een ingeschreven apparaat. Wanneer de gebruiker met het ingeschreven apparaat het e-mailbericht ontvangt, kan deze op de bijlage tikken om het profiel te installeren.