Airport: een vooraf gedeelde hexadecimale sleutel van 64 tekens invoeren voor WPA

Netwerken die WPA (Wi-Fi Protected Access) gebruiken, vereisen normaal gesproken een wachtwoord of wachtzin in platte tekst. Voor sommige netwerken moet je mogelijk een hexadecimale sleutel van 64 tekens invoeren.

Om de sleutel in te voeren, houd je de Option-toets ingedrukt en kies je je netwerk in het menu Airport. Je kunt nu de vooraf gedeelde WPA-sleutel invoeren.