Wat je kunt verwachten wanneer je bewerkte foto's importeert van je iPhone, iPad of iPod naar je Mac of pc

De meeste programma's tonen de oorspronkelijke, niet-bewerkte versie van de afbeelding.

Afbeeldingen die je rechtstreeks vanaf je iOS-apparaat naar je computer importeert, worden als de oorspronkelijke afbeelding weergegeven in iPhoto, Aperture en in de Finder. Het kan zijn dat je .AAE-bestanden op je apparaat ziet als je door de inhoud bladert om te importeren. Deze bestanden bevatten de bewerkingen die op het apparaat zijn uitgevoerd en geven geen probleem met de afbeeldingen aan.

Bewerkte foto's importeren naar je computer

Als je de bewerkte versie van een foto wilt bekijken op een Mac of pc die de bewerkte versie niet automatisch importeert:

• AirDrop or email the photo to yourself.

• Als je iCloud Fotobibliotheek hebt ingeschakeld, kun je de foto ook downloaden vanuit de web-app van Foto's op iCloud.com.

Hiermee wordt een kopie van de bewerkte versie op je computer bewaard, maar je kunt niet terugkeren naar de oorspronkelijke, niet-bewerkte versie.