Als het installatieprogramma voor macOS meldt dat dit volume geen ondersteunde Core Storage-configuratie is

Mogelijk krijg je dit bericht als je de harde schijf van je Fusion Drive hebt vervangen door een SSD.

Fusion Drive combineert een harde schijf en flashopslag in één volume, waardoor de prestaties worden verbeterd en de opslagcapaciteit vergroot.

Om terug te keren naar een ondersteunde configuratie voor Fusion Drive, vervang je de SSD door een conventionele harde schijf en volg je de stappen om een gesplitste Fusion Drive te herstellen. Daarna kun je macOS installeren op de Fusion Drive.