iMac (24-inch, M1, 2021, vier poorten) - Wifiantenne

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Antennegereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Ondersteuningswiggen

• Torx T3-schroevendraaier

Verwijderen

1. Gebruik de T3-schroevendraaier om de drie T3-schroeven (923-05574) te verwijderen uit de wifiantenne.

2. Gebruik de T3-schroevendraaier om de drie T3-schroeven te verwijderen uit de aardingsclips van de antenne op het moederbord.

• Opmerking: de T3-schroef (923-05174) (1) die het dichtst bij de connector zit, is korter dan de andere twee T3-schroeven.

• (923-05174) (1)

• (923-05173) (2)

3. Gebruik het antennegereedschap om het uiteinde van de wifiantennekabel uit de connector op het moederbord te tillen.

4. Gebruik het zwarte staafje om tape van de antennekabel los te maken van de behuizing.

5. Til de kabel voorzichtig uit het gootje in de luidspreker.

6. Verwijder de wifiantenne uit de behuizing.

Montage

1. Leid de wifiantenne zoals afgebeeld. Wrijf nu in de lengterichting over de tape van de antennekabel om deze aan de behuizing vast te plakken.

• Belangrijk: De tape van de antennekabel moet de geëtste gebieden op de behuizing bedekken, zoals afgebeeld.

2. Leid de antennekabel om de adapterkaart heen.

3. Gebruik het platte uiteinde van het antennegereedschap om het uiteinde van de wifiantennekabel op de connector op het moederbord te drukken.

4. Gebruik de T3-schroevendraaier om de drie T3-schroeven terug te plaatsen in de aardingsclips van de antenne op het moederbord.

• Opmerking: de T3-schroef (923-05174) (1) die het dichtst bij de connector zit, is korter dan de andere twee T3-schroeven.

• (923-05174) (1)

• (923-05173) (2)

5. Gebruik de T3-schroevendraaier om de drie T3-schroeven terug te de wifiantenne.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: