iMac (24-inch, M1, 2021, vier poorten) - Low-speed flexkabel

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Ondersteuningswiggen

• Torx T3-schroevendraaier

Verwijderen

Voorzichtig

Als de verpakking van het moederbord-serviceonderdeel niet voorhanden is, voer je de volgende stappen uit op een ESD-veilige ondergrond. Buig het moederbord niet tijdens het verwijderen of monteren van de low-speed flexkabel.

1. Zorg ervoor dat het moederbord zoals afgebeeld in de lade van de verpakking van het moederbord-serviceonderdeel zit.

2. Gebruik de T3-schroevendraaier om de drie T3-schroeven (923-05561) te verwijderen uit het afdekplaatje op de connector van de low-speed flexkabel naar het moederbord.

3. Verwijder het afdekplaatje op de connector van de low-speed flexkabel naar het moederbord. Bewaar het zodat je het later weer kunt aanbrengen.

4. Gebruik het platte uiteinde van het zwarte staafje om beide uiteinden van de flexkabel van de low-speed flexkabel uit de connectors op het moederbord te tillen.

Montage

1. Druk de uiteinden van de low-speed flexkabel voorzichtig op de connectors op het moederbord.

• Opmerking: buig de connectors niet.

2. Monteer het afdekplaatje van de low-speed flexkabel.

3. Gebruik de T3-schroevendraaier om de drie T3-schroeven (923-05561) terug te plaatsen in het afdekplaatje van de low-speed flexkabel.

• Belangrijk: Als je een vervangende low-speed flexkabel installeert, moet je de afdekstrips van de plaklaag laten zitten totdat je het moederbord en de low-speed flexkabel hebt gemonteerd.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: