iMac (24-inch, M1, 2021, vier poorten) - Flexkabel van achtergrondverlichting van beeldscherm

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Ondersteuningswiggen

Verwijderen

1. Leg de behuizing neer op de achterkant met de bovenkant naar je toe.

2. Verwijder de polyesterfolietape van het uiteinde van de flexkabel voor de achtergrondverlichting van het beeldscherm. Bewaar de polyesterfolietape om deze later weer aan te brengen.

3. Knijp in beide kanten van het uiteinde van de flexkabel van de achtergrondverlichting van het scherm en trek de kabel recht uit de connector.

Montage

1. Schuif het uiteinde van de flexkabel van de achtergrondverlichting van het scherm in de connector.

2. Plak de polyesterfolietape weer op de connector van de flexkabel voor de achtergrondverlichting van het beeldscherm.

• Belangrijk: Als er bij een vervangend onderdeel nieuwe polyesterfolie is meegeleverd, gebruik je die.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: