iMac (24-inch, M1, 2021, vier poorten) - Kabel van batterijkaart

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Ondersteuningswiggen

Verwijderen

1. Leg de behuizing neer op de achterkant met de bovenkant naar je toe.

2. Trek de polyesterfolie die aan de behuizing vastzit voorzichtig omhoog op de afgebeelde plek. Verwijder de folie niet van de kabel van de batterijkaart. Haal de kabel uit

de behuizing.

3. Gebruik het zwarte staafje om het uiteinde van de kabel van de batterijkaart los te maken van de connector op het moederbord. Maak nu het andere uiteinde van de kabel van de batterijkaart los van de connector op de batterijkaart.

Montage

1. Leg de kabel van de batterijkaart in de behuizing, zoals afgebeeld. Druk het ene uiteinde van de kabel van de batterijkaart op de connector op het moederbord (1). Druk nu het andere uiteinde van de kabel op de batterijkaart (2).

2. Plak de polyesterfolie op de kabel van de batterijkaart en de behuizing, zoals afgebeeld.

• Belangrijk: Als je een vervangende kabel van de batterijkaart installeert, verwijder je de beschermstrook van de plaklaag op de folie voordat je deze aan de behuizing vastplakt.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: