Studio Display - Voedingskaarten

Voordat je begint

Gevaar

Het netsnoer mag niet in een stopcontact zitten.

Verwijder het volgende onderdeel voordat je begint:

Gereedschap

• Verstelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• Verstelbare momentschroevendraaier (0,3-1,2 Nm)

• Uitlijningspennetje (3 mm)

• Uitlijningspennetje (4 mm)

• ESD-veilig pincet

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Wigvormige houder voor kantelbare standaard

• Wigvormige houder voor kantelbare en in hoogte verstelbare standaard

• Torx T6-bitje

• Torx T6-schroevendraaier

• Torx T8-bitje

• Torx T8-schroevendraaier

Verwijderen

Belangrijk

Zorg ervoor dat de wigvormige houder tussen de behuizing en de standaard ligt om het beeldscherm op zijn plaats te houden.

1. Gebruik de T6-schroevendraaier om de twee T6-schroeven (923-07141) te verwijderen uit de busbar van de voeding. Verwijder de busbar en bewaar deze om later weer te monteren.

2. Gebruik de T6-schroevendraaier om de vier T6-schroeven (923-07141) te verwijderen uit de busbar op het moederbord tussen de voedingskaart voor gelijkstroom en het moederbord. Verwijder vervolgens de busbar.

3. Knijp het ene uiteinde van de signaalkabel van de voeding in en schuif de kabel uit de connector. Herhaal deze stap voor het andere uiteinde van de signaalkabel van de voeding.

4. Gebruik een ESD-veilig pincet om het lipje van polyesterfolie los te maken van de signaalflexkabel van de voeding.

5. Gebruik het zwarte staafje om de vergrendelingshendel van de connector van de signaalflexkabel van de voeding omhoog te klappen. Schuif het uiteinde van de flexkabel uit de connector.

6. Gebruik de T8-schroevendraaier om eerst de zes T8-schroeven (923-07143) van de voedingskaart voor gelijkstroom aan de rechterkant te verwijderen. Verwijder vervolgens de voedingskaart voor gelijkstroom.

• Belangrijk: Als je de voedingskaarten gaat vervangen, ga je verder met stap 7. Als je de voedingskaarten gaat verwijderen als onderdeel van een andere procedure, ga je verder met stap 9.

7. Gebruik een ESD-veilig pincet om het lipje van polyesterfolie los te maken van de signaalflexkabel van de voeding.

8. Gebruik een zwart staafje om de vergrendelingshendel omhoog te wippen. Schuif het uiteinde van de signaalflexkabel van de voeding vervolgens uit de connector.

9. Gebruik de T8-schroevendraaier om de zes T8-schroeven (923-07143) te verwijderen uit de PFC-voedingskaart (Power Factor Controller) aan de linkerkant.

10. Gebruik het zwarte staafje om de linkerzijde van de PFC-voedingskaart uit de behuizing te tillen. Knijp aan de achterzijde van de kaart de hendels van de kabel van de poort voor het netsnoer in. Schuif vervolgens het uiteinde van de kabel uit de connector. Haal de PFC-voedingskaart uit de behuizing.

Montage

1. Draai het uitlijningspennetje van 4 mm in het schroefgat linksboven in de linkerzijde van de behuizing (1). Draai vervolgens het uitlijningspennetje van 3 mm in het schroefgat rechtsboven (2).

2. Schuif het uiteinde van de kabel van de poort voor het netsnoer in de connector op de achterzijde van de PFC-voedingskaart.

3. Gebruik de uitlijningspennetjes om de kaart in de behuizing te plaatsen. Gebruik de T8-schroevendraaier om de vier T8-schroeven (923-07143) iets aan te draaien.

4. Plaats het Torx T8-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Nm. Stel de schroevendraaier in op 0,8 Nm.

5. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het Torx T8-bitje om de vier T8-schroeven helemaal aan te draaien.

6. Verwijder de twee uitlijningspennetjes (1, 2). Gebruik vervolgens de T8-schroevendraaier om twee T8-schroeven (923-07143) iets aan te draaien in de PFC-voedingskaart (1, 2).

7. Laat het Torx T8-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Ncm zitten. Controleer of het draaimoment nog is ingesteld op 0,8 Nm.

8. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het Torx T8-bitje om de twee T8-schroeven helemaal aan te draaien.

9. Draai het uitlijningspennetje van 3 mm in het schroefgat linksboven in de rechterzijde van de behuizing (1). Draai vervolgens het uitlijningspennetje van 4 mm in het schroefgat rechtsboven (2).

• Belangrijk: Als je de voedingskaarten gaat vervangen, ga je verder met stap 10. Als je de voedingskaarten hebt verwijderd als onderdeel van een andere procedure, ga je verder met stap 11.

10. Draai de voedingskaart voor gelijkstroom om, zodat je de originele signaalflexkabel van de voeding kunt terugplaatsen. Schuif het uiteinde van de flexkabel in de connector. Gebruik het platte uiteinde van het zwarte staafje om de vergrendelingshendel omlaag te klappen. Druk vervolgens op het lipje van polyesterfolie om dit vast te maken aan de flexkabel.

11. Plaats de voedingskaart voor gelijkstroom in de behuizing. Gebruik vervolgens de T8-schroevendraaier om vier T8-schroeven (923-07143) op de aangegeven posities iets aan te draaien.

12. Laat het Torx T8-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Ncm zitten. Controleer of het draaimoment nog is ingesteld op 0,8 Nm.

13. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het Torx T8-bitje om de vier T8-schroeven helemaal aan te draaien.

14. Verwijder de twee uitlijningspennetjes. Gebruik vervolgens de T8-schroevendraaier om twee T8-schroeven (923-07143) iets aan te draaien in de DC-voedingskaart.

15. Laat het Torx T8-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Ncm zitten. Controleer of het draaimoment nog is ingesteld op 0,8 Nm.

16. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het Torx T8-bitje om de twee T8-schroeven helemaal aan te draaien.

17. Plaats de busbar van de voeding op de voedingskaarten. Gebruik vervolgens de T6-schroevendraaier om de twee T6-schroeven (923-07141) iets aan te draaien in de busbar van de voeding.

• Belangrijk: Zorg ervoor dat de uitsparingen op de busbar in lijn zijn met de gaten in de voedingskaarten.

18. Plaats het Torx T6-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm. Stel het draaimoment in op 20,5 Ncm.

19. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het Torx T6-bitje om de twee T6-schroeven helemaal aan te draaien.

20. Plaats de busbar van het moederbord tussen het moederbord en de voedingskaart voor gelijkstroom. Gebruik vervolgens de T6-schroevendraaier om de vier T6-schroeven (923-07141) iets aan te draaien.

• Belangrijk: Zorg ervoor dat de haakjes op de busbar goed zijn uitgelijnd met de uitsparingen in het moederbord, zoals in de afbeelding.

21. Laat het Torx T6-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm zitten. Controleer of het draaimoment nog is ingesteld op 20,5 Ncm.

22. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier en het Torx T6-bitje om de vier T6-schroeven helemaal aan te draaien.

23. Schuif het uiteinde van de signaalflexkabel van de voeding in de connector. Gebruik het zwarte staafje om de vergrendelingshendel omlaag te klappen. Druk vervolgens op het lipje van polyesterfolie om dit vast te maken aan de flexkabel.

24. Schuif beide uiteinden van de signaalkabel van de voeding in de connectors op de voedingskaarten.

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: