Studio Display - USB-C-kaarten

Voordat je begint

Gevaar

Het netsnoer mag niet in een stopcontact zitten.

Verwijder het volgende onderdeel voordat je begint:

Gereedschap

• ESD-veilig pincet

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Wigvormige houder voor kantelbare standaard

• Wigvormige houder voor kantelbare en in hoogte verstelbare standaard

• Torx T3-schroevendraaier

Verwijderen

Belangrijk

Zorg ervoor dat de wigvormige houder tussen de behuizing en de standaard ligt om het beeldscherm op zijn plaats te houden.

1. Gebruik de T3-schroevendraaier om de vier T3-schroeven (923-05561) te verwijderen uit de afdekplaatjes voor de connector van de USB-C-kaart. Verwijder vervolgens de twee afdekplaatjes en bewaar deze om ze later weer te monteren.

2. Gebruik het zwarte staafje om de uiteinden van de twee flexkabels uit de connectors te tillen.

3. Gebruik het ESD-veilige pincet om de bovenlaag van polyesterfolie te verwijderen van de USB-C-kaarten. Begin in de rechterbenedenhoek.

• Opmerking: als je de bestaande USB-C-kaarten terug gaat plaatsen, bewaar je de folie voor hergebruik.

• Belangrijk: Verwijder niet de plakstrips op de USB-C-kaarten zelf.

4. Gebruik de T3-schroevendraaier om de zes T3-schroeven (923-07144) te verwijderen. Gebruik vervolgens het zwarte staafje om de kaarten uit de behuizing te halen.

Montage

Belangrijk

De USB-C-kaarten zijn bij de bardcode gemarkeerd met een L en R om hun positie aan te geven. De markeringen kunnen anders zijn dan op de afbeeldingen. Als je de kaarten op de verkeerde positie terugplaatst, kan het beeldscherm geen verbinding maken met een Mac.

1. Plaats de linker- en rechter-USB-C-kaarten in de behuizing. Druk ze vervolgens voorzichtig in het moederbord.

2. Gebruik de T3-schroevendraaier om de zes T3-schroeven (923-07144) terug te plaatsen.

3. Als je de USB-C-kaarten vervangt, verwijder je de polyesterfolie van de beschermstrook. Als je het bestaande USB-C-kaarten gaat terugplaatsen, ga je verder met montagestap 4.

4. Leg de polyesterfolie over beide USB-C-kaarten zoals aangegeven in de afbeelding. Begin in de linkerbovenhoek. Druk met het platte uiteinde van het zwarte staafje in de lengterichting op de polyesterfolie.

• Belangrijk: Plaats de polyesterfolie zo dat de beschermstrip in de linkerbenedenhoek zit. Gebruik het zwarte staafje om de polyesterfolie aan te drukken achter de kabel van de rechterluidspreker.

5. Druk de uiteinden van de twee flexkabels op de connectors.

6. Plaats de twee afdekplaatjes voor de connectors van de USB-C-kaarten over de uiteinden van de twee flexkabels. Gebruik de T3-schroevendraaier om de vier T3-schroeven (923-05561) terug te plaatsen.

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: