Studio Display - Ventilator rechts

Voordat je begint

Gevaar

Het netsnoer mag niet in een stopcontact zitten.

Verwijder het volgende onderdeel voordat je begint:

Gereedschap

• Verstelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• ESD-veilig pincet

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Wigvormige houder voor kantelbare standaard

• Wigvormige houder voor kantelbare en in hoogte verstelbare standaard

• Torx T5-bitje

• Torx T5-schroevendraaier

Verwijderen

Belangrijk

Zorg ervoor dat de wigvormige houder tussen de behuizing en de standaard ligt om het beeldscherm op zijn plaats te houden.

1. Gebruik de T5-schroevendraaier om de zes T5-schroeven (923-07140) te verwijderen uit de ventilator.

2. Gebruik het zwarte staafje om voorzichtig de plakstrip tussen de flexkabel van de ventilator en de behuizing los te maken. Zie ook de afbeelding.

• Opmerking: als je de plakstrip losmaakt, komt er extra ruimte vrij om de kabel aan de achterzijde van de ventilator los te koppelen.

3. Til de ventilator aan de onderzijde weg van de luidspreker.

4. Laat de ventilator zakken en houd deze weg van de bovenbehuizing.

5. Kantel de ventilator om bij de connector van de flexkabel van de ventilator te kunnen.

6. Gebruik een ESD-veilig pincet om de beschermstrook op de connector van de ventilatorkabel los te maken. Gebruik daarna een zwart staafje om de vergrendelingshendel omhoog te wippen.

7. Schuif het uiteinde van de flexkabel van de ventilator uit de connector. Haal de ventilator vervolgens uit de behuizing.

Montage

1. Plaats de ventilator zo dat de flexkabel van de ventilator in de connector op de achterzijde van de ventilator kan worden geschoven. Schuif de flexkabel van de ventilator vervolgens in de connector.

2. Gebruik het zwarte staafje om de vergrendelingshendel van de flexkabel van de ventilator omlaag te klappen. Plaats de beschermstrook terug. Kantel de ventilator vervolgens in de richting van de behuizing.

3. Plaats de ventilator vanaf de bovenzijde in de behuizing.

4. Plaats het bovenste gedeelte van de ventilator naast de luidspreker. Plaats daarna het onderste gedeelte van de ventilator in de behuizing.

5. Gebruik de T5-schroevendraaier om de zes T5-schroeven (923-07140) iets aan te draaien.

6. Plaats het Torx T5-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm. Stel de schroevendraaier in op 17,5 Ncm.

7. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier en het Torx T5-bitje om de zes T5-schroeven helemaal aan te draaien.

8. Druk op de flexkabel van de ventilator om de kabel vast te maken aan de behuizing.

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: