MacBook Pro (14-inch, 2021) - Ventilatie-/antennemodule

Voordat je begint

Verwijder het volgende onderdeel voordat je begint:

Gereedschap

• Antennegereedschap

• ESD-veilig pincet

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Momentschroevendraaier (blauw, 0,65 kgf cm)

• Torx-beveiligingsbitje

• Torx T3-schroevendraaier

• Torx T5-schroevendraaier

Verwijderen

1. Gebruik de T3-schroevendraaier om één T3-schroef (923-06851) te verwijderen uit de aardingsclip van de coaxkabel van de antenne en twee T3-schroeven (923-06851) uit het afdekplaatje van de coaxkabel van de antenne. Verwijder het afdekplaatje en bewaar het om het later weer te monteren.

2. Gebruik het antennegereedschap om het uiteinde van één antennecoaxkabel uit de connector te tillen. Herhaal het proces voor de andere twee coaxkabels van de antenne.

3. Gebruik de T5-schroevendraaier om de twee lange buitenste T5-schroeven (923-06850) (1) en de vier korte binnenste T5-schroeven (923-07032) (2) te verwijderen uit de ventilatie-/antennemodule.

4. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier en het Torx-beveiligingsbitje om de negen 1IPR-schroeven (923-07033) te verwijderen uit de ventilatie-/antennemodule.

5. Til de ventilatie-/antennemodule uit de bovenbehuizing, zoals aangegeven.

Montage

1. Plaats de ventilatie-/antennemodule in de bovenbehuizing.

2. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier en het Torx-beveiligingsbitje om de negen 1IPR-schroeven (923-07033) terug te plaatsen in de ventilatie-/antennemodule. Draai elke schroef aan totdat de momentschroevendraaier klikt.

3. Gebruik de T5-schroevendraaier om de twee buitenste T5-schroeven (923-06850) en vier middelste T5-schroeven (923-07032) terug te plaatsen.

4. Leg de uiteinden van de coaxkabels van de antenne op de connectors. Gebruik het stompe uiteinde van het antennegereedschap om de uiteinden van de kabels in de connectors te drukken.

5. Plaats het afdekplaatje van de antennecoaxkabel over de uiteinden van de coaxkabels.

6. Gebruik de T3-schroevendraaier om één T3-schroef (923-06851) terug te plaatsen in de aardingsclip van de coaxkabel van de antenne en twee T3-schroeven (923-06851) in het afdekplaatje van de coaxkabel van de antenne.

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: