MacBook Pro (13-inch, M2, 2022) - Plakstrip voor flexkabel van Touch ID -kaart

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• ESD-veilig pincet

• Ethanoldoekjes of IPA-doekjes

• Nylon sonde (zwart staafje)

Belangrijk

Voor deze procedure heb je een nieuwe plakstrip voor de flexkabel van de Touch ID-kaart nodig.

Verwijderen

1. Voltooi stappen 1 tot en met 5 onder 'Verwijderen' in Geluidskaart.

2. Gebruik een ESD-veilig pincet om de plakstrip op de flexkabel van de Touch ID -kaart voorzichtig los te maken. Gooi de plakstrip weg.

3. Gebruik ethanol- of IPA-doekjes om eventuele lijmresten plakstrip te verwijderen van de flexkabel van de Touch ID -kaart.

•  Voorzichtig: Zorg dat je de flexkabel niet beschadigt.

Montage

1. Pak met een ESD-veilig pincet het lichtblauwe uiteinde van een L-vormige plakstrip vast (hier zit geen lijm). Verwijder de strip van het vel.

2. Plaats de strip mooi in het midden van de L-vorm van de flexkabel.

• Opmerking: Als de strip niet in het midden zit, maak je de plakstrip los en plaats je deze opnieuw op de flexkabel van de Touch ID -kaart.

3. Druk met een ESD-veilig pincet zacht op een uiteinde van de plakstrip. Houd de plakstrip op zijn plaats terwijl je deze aandrukt op de Touch ID -kaart.

4. Gebruik een ESD-veilig pincet om de lichtblauwe beschermstrook te verwijderen van de plakstrip.

5. Druk het uiteinde van de flexkabel van de Touch ID -kaart in de connector. Druk vervolgens op de flexkabel om deze vast te maken aan de geluidskaart.

6. Druk 15 seconden lang op het L-vormige gedeelte van de flexkabel.

7. Duw voorzichtig met het platte uiteinde van een zwart staafje over de kabel van de open/dicht-sensor tot aan de stelpen om de kabel vast maken aan de bovenbehuizing.

•  Voorzichtig: Zorg dat je de open/dicht-sensor aan het einde van de sensorkabel niet aanraakt. Stop bij de stelpen.

8. Druk voorzichtig met een zwart staafje in de lengterichting op de flexkabel van de geluidskaart zodat deze vastplakt aan de ventilator.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: