MacBook Pro (13-inch, M2, 2022) - Beeldscherm

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Instelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• Instelbare momentschroevendraaier (0,3-1,2 Nm)

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Torx Plus 3IP-bitje

• Torx T8-bitje

Voorzichtig

Voor deze procedure is Systeemconfiguratie vereist. Nadat je alle stappen voor verwijdering en montage hebt voltooid, lees je hoe je het proces voor Systeemconfiguratie kunt starten.

Demontage

1. Gebruik de instelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm met het Torx Plus 3IP-bitje om de vier 3IP-schroeven (923-05251) te verwijderen uit de twee veerspanners op het interne frame.

• Opmerking: de veerspanners en de TCON-kaart maken deel uit van het beeldscherm.

2. Open de computer en leg deze met de bovenkant naar beneden op een schoon oppervlak en laat het beeldscherm over de rand van de tafel hangen.

3. Gebruik de instelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Nm met het T8-bitje om de zes T8-schroeven (923-05266) te verwijderen uit de beeldschermscharnieren.

4. Trek het beeldscherm onder een hoek van ongeveer 15 graden naar je toe (1). Til het beeldscherm op en zorg dat de scharnieren niet de rand van de bovenbehuizing raken (2).

Montage

Belangrijk

Verwijder al het beschermingsmateriaal en de beschermende tape van het vervangende beeldscherm.

1. Plaats het beeldscherm in de bovenbehuizing.

• Opmerking: Het beeldscherm bevat de TCON-kaart en de veerspanners.

2. Zorg dat de TCON-kaart en veerspanners zich ook in de bovenbehuizing bevinden.

3. Stel de instelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Nm in op 0,6 Nm.

4. Gebruik de instelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Nm met het Torx T8-bitje om de zes T8-schroeven (923-05266) iets aan te draaien in de beeldschermscharnieren. Doe dit in de aangegeven volgorde.

5. Sluit het beeldscherm en stel het af totdat het mooi aansluit op de bovenbehuizing.

6. Houd de computer zoals aangegeven op een schone, vlakke ondergrond om de beeldschermscharnieren van voor naar achter uit te lijnen.

7. Controleer of de instelbare momentschroevendraaier nog op 0,6 staat. Gebruik terwijl het beeldscherm gesloten is de instelbare momentschroevendraaier met het Torx T8-bitje om de zes T8-schroeven goed aan te draaien in de beeldschermscharnieren. Doe dit in de aangegeven volgorde.

8. Trek de veerspanners recht (1) en duw ze tegen het interne frame (2). De kabels van de veerspanners moeten volledig vlak in de bovenbehuizing liggen. De vier schroefgaten in de veerspanners moeten zich precies boven de schroefgaten in het interne frame bevinden.

9. Stel de instelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm in op 11,5 Ncm.

10. Gebruik de instelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm met het Torx Plus 3IP-bitje om de vier T3-schroeven (923-05251) terug te plaatsen in de twee veerspanners.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien:

Voorzichtig

Nadat je alle stappen voor verwijdering en montage hebt voltooid, lees je hoe je het proces voor Systeemconfiguratie kunt starten.