Over QuickTime 7 Pro-registratiecodes

Met QuickTime 7 Pro-registratiecodes ontgrendelt u extra functies in QuickTime 7.

QuickTime 7 Pro-registratiecodes (of registratiesleutels) kunnen worden gebruikt om de functies voor het bewerken, converteren en exporteren van materiaal te ontgrendelen in QuickTime 7. Een code bestaat uit vijf groepen van vier tekens (exclusief de letter O) gescheiden door een schuine streep. U ontvangt de code via e-mail nadat u deze in de Apple Online Store hebt aangeschaft.

QuickTime 7 Pro-registratiecodes kunnen alleen worden gebruikt met QuickTime 7,

niet met lagere of hogere versies van QuickTime.

Een registratiecode gebruiken

Volg op basis van het gebruikte besturingssysteem (Mac of Windows) deze instructies. Voor QuickTime 7 Pro voor Mac-registratiecodes is Mac OS X vereist. Voor QuickTime 7 Pro voor Windows-registratiecodes is Microsoft Windows vereist.

Mac OS X Snow Leopard v10.6 of hoger

Er is al een hogere versie van QuickTime (QuickTime X) geïnstalleerd op de Mac. Volg deze stappen alleen als u werkt met oudere mediatypen of takenreeksen die niet worden ondersteund door QuickTime X.

1. Installeer QuickTime Player 7.

2. Open QuickTime Player 7 vanuit de map Hulpprogramma's in de map Programma's.

3. Kies 'QuickTime Player 7' > 'Registratie' in de QuickTime-menubalk.

4. Typ uw naam en QuickTime 7 Pro-registratiecode op exact dezelfde manier als in de e-mail die de Apple Online Store naar u heeft verstuurd. Druk vervolgens op de Tab-toets op het toetsenbord. De registratie is voltooid als het QuickTime-logo wordt gewijzigd naar het QuickTime Pro-logo.

Mac OS X Leopard v10.5 of lager

1. Kies het menu Apple > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'QuickTime'.

2. Klik op de knop 'Registreer'.

3. Typ uw naam en QuickTime 7 Pro-registratiecode op exact dezelfde manier als in de e-mail die de Apple Online Store naar u heeft verstuurd. Druk vervolgens op de Tab-toets op het toetsenbord. De registratie is voltooid als het QuickTime-logo wordt gewijzigd naar het QuickTime Pro-logo.

Microsoft Windows

1. Installeer QuickTime 7 voor Windows.

2. Klik op het menu 'Start' en kies 'QuickTime Player', of dubbelklik op de snelkoppeling van QuickTime Player op het bureaublad.

3. Klik in de menubalk van de QuickTime Player op 'Bewerken' > 'Voorkeuren'.

4. Klik op 'Registreren'.

5. Typ uw naam en QuickTime 7 Pro-registratiecode op exact dezelfde manier als in de e-mail die de Apple Online Store naar u heeft verstuurd en klik op 'Toepassen'. De registratie is voltooid wanneer onder uw registratiecode 'QuickTime 7 Pro' wordt weergegeven.

Een zoekgeraakte registratiecode terugvinden

Als u de registratiecode kwijt bent, kijkt u of u deze terug kunt vinden in uw e-mail, in de voorkeuren of in uw Apple Online Store-bestelgeschiedenis:

• Als u een registratiecode voor QuickTime 7 Pro hebt aangeschaft via de Apple Online Store, hebt u de code per e-mail ontvangen als onderdeel van de orderbevestiging. Zoek in uw e-mail naar ‘QuickTime Pro’.

• Als de code momenteel op uw computer in gebruik is, kunt u de code vinden in de voorkeuren voor QuickTime Player 7 of QuickTime. Een beschrijving hiervan vindt u hierboven.

• Als u de code hebt aangeschaft via de Apple Online Store, kunt u deze misschien terugvinden in uw bestelgeschiedenis. Ga naar uw accountpagina in de Apple Online Store en klik op de link om uw bestelgeschiedenis te bekijken. Log in met de Apple ID waarmee u de oorspronkelijke aankoop hebt verricht. Als de code niet in uw bestelgeschiedenis wordt vermeld, kunt u contact opnemen met de Apple Online Store. De contactinformatie vindt u op de pagina met uw bestelgeschiedenis. Apple bewaart uw aankoopgegevens niet eeuwig, maar misschien kan een medewerker van de Store uw code toch nog terugvinden in uw eerdere bestellingen.

Compatibiliteit met lagere of hogere versies van QuickTime

Aangezien QuickTime 7 licentiegebonden technologie bevat, hebt u voor het ontgrendelen van Pro-functies een registratiecode nodig die specifiek bestemd is voor QuickTime 7.

• Voor QuickTime X hebt u geen registratiecode nodig. QuickTime X is de moderne versie van QuickTime-technologie en is vanaf Snow Leopard ingebouwd in OS X. Deze versie bevat QuickTime Player (versie 10). Als u werkt met oudere mediatypen of takenreeksen die niet worden ondersteund door QuickTime X, kunt u QuickTime Player 7 installeren en dan uw QuickTime 7 Pro-registratiecode gebruiken.

• QuickTime 6 Pro-registratiecodes werken niet met QuickTime 7.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.