iPhone 14 Pro - Schroeven

Waarschuwing

• Plaats een schroef nooit terug nadat deze is verwijderd. Plaats alleen nieuwe schroeven. De inkepingen van iPhone-schroeven zijn bedekt met een kleefmiddel dat niet opnieuw kan worden gebruikt.

• Gebruik alleen de aangegeven momentschroevendraaier om nieuwe schroeven te plaatsen bij montage. Zowel te vast gedraaide als te losse schroeven kunnen onderdelen beschadigen.

Opmerking: je kunt elke willekeurige momentschroevendraaier gebruiken om schroeven te verwijderen.

* Een superschroef heeft een schroefgat waarin een andere schroef kan worden geplaatst.