iPhone 14 Plus - Bovenste luidspreker

Voordat je begint

Waarschuwing

Lees Batterijveiligheid en volg de richtlijnen voor werkplekken en de omgang met batterijen voordat je begint.

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• 6,7-inch reparatiehouder

• ESD-veilig pincet

• JCIS-bitje

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Momentschroevendraaier (blauw, 0,65 kgf cm)

• Momentschroevendraaier (grijs, 0,55 kgf cm)

Verwijderen

1. Plaats de behuizing in de reparatiehouder met de Lightning-connector naar de uitsparing gericht.

2. Gebruik een momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om de kruiskopschroef uit de zijwand van de behuizing te verwijderen. Houd de momentschroevendraaier zo loodrecht mogelijk om te voorkomen dat de schroef afslijt. Leg de schroef aan de kant.

3. Gebruik een momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om de zeven kruiskopschroeven uit de bovenste luidspreker te verwijderen. Leg de schroeven aan de kant.

4. Til de uiteinden van de flexkabels van de bovenste luidspreker en de antenne van het glas aan de achterzijde uit de connectoren.

5. Verwijder de bovenste luidspreker uit de behuizing.

Montage

1. Plaats de bovenste luidspreker in de behuizing.

2. Druk de uiteinden van de flexkabels van de bovenste luidspreker en de antenne van het glas aan de achterzijde op de connectoren.

3. Gebruik de grijze momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om één nieuwe kruiskopschroef (923-08504) in de zijwand van de behuizing te plaatsen. Houd de momentschroevendraaier zo loodrecht mogelijk om te voorkomen dat de schroef afslijt.

4. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om vier nieuwe kruiskopschroeven (923-08506) (1) (923-08510) (5) in de bovenste luidspreker te plaatsen.

5. Gebruik de grijze momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om de volgende drie nieuwe kruiskopschroeven in de bovenste luidspreker te plaatsen:

• Eén kruiskopschroef (923-08504) (2)

• Eén kruiskopschroef (923-08511) (3)

• Eén kruiskopschroef (923-08505) (4)

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: