Onderste luidspreker van de iPhone 14

Voordat je begint

Waarschuwing

Lees Batterijveiligheid en volg de richtlijnen voor werkplekken en de omgang met batterijen voordat je begint.

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• 6,1-inch reparatiehouder

• ESD-veilig pincet

• JCIS-bitje

• Microstix-bitje

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Momentschroevendraaier (blauw, 0,65 kgf cm)

• Momentschroevendraaier (grijs, 0,55 kgf cm)

• Momentschroevendraaier (groen, 0,45 kgf cm)

Voorzichtig

Raak de aardingsveren op en in de buurt van de onderste luidspreker niet aan.

Verwijderen

1. Plaats de behuizing in de reparatiehouder met de Lightning-connector naar de uitsparing gericht.

2. Gebruik een momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om de vijf kruiskopschroeven uit de onderste luidspreker te verwijderen. Leg de schroeven aan de kant.

3. Gebruik een momentschroevendraaier en het Microstix-bitje om de trilobe-schroef uit de onderste luidspreker te verwijderen. Leg de schroef aan de kant.

4. Verwijder de onderste luidspreker uit de behuizing.

•  Voorzichtig

• Til het afdekplaatje van de ventilatie (1) niet op terwijl je de onderste luidspreker verwijdert.

• Beschadig de aardingsveer (2) op de onderste luidspreker niet.

Montage

1. Zorg dat de rubberen pakking is gepositioneerd zoals afgebeeld. Als de pakking niet correct is gepositioneerd, gebruik je een ESD-veilig pincet om deze te verplaatsen.

2. Plaats de onderste luidspreker in de behuizing. Schuif het schroefgat rechtsonder van de onderste luidspreker onder het schroefgat voor het afdekplaatje van de ventilatie, zoals afgebeeld.

•  Voorzichtig: Til het afdekplaatje van de ventilatie niet op terwijl je de onderste luidspreker plaatst.

3. Gebruik de groene momentschroevendraaier en het Microstix-bitje om één nieuwe trilobe-schroef (923-08382) in de onderste luidspreker te plaatsen.

4. Gebruik de grijze momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om vier nieuwe kruiskopschroeven (923-08386) (1) (923-08379) (2) te plaatsen.

5. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om één nieuwe kruiskopschroef (923-08380) (3) in de onderste luidspreker te plaatsen.

•  Voorzichtig: Beschadig de aardingsveren op de onderste luidspreker niet.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: