Verwarmde schermdemontagehouder

Opmerking: een gehuurde verwarmde schermdemontagehouder heeft mogelijk een andere verpakking dan op de afbeelding. Als er een USB-kabel bij je houder is geleverd, leg deze dan weg. De kabel is niet nodig voor deze configuratie.

•  Caution: Don't lift the fixture by the knob.

1. Knip de tiewrap los van de hendel.

2. Draai de knop boven op de houder linksom om de zuignap omhoog te halen. Verwijder het verpakkingsschuim.

3. Draai de noodstopknop rechtsom totdat deze klikt en uit de stopbescherming steekt.

4. Sluit de stroomkabel aan op de houder. De houder schakelt niet in totdat je de schakelaar aan de achterkant omzet.