OS X Support

Alle onderwerpen, hulpbronnen en contactopties die u nodig hebt voor OS X El Capitan, OS X Yosemite en meer.

Bereid u voor op macOS Sierra

macOS Sierra is binnenkort verkrijgbaar. Bereid u voor op de release en bekijk enkele van de nieuwe functies.

Uitgelichte onderwerpen

Emoticons gebruiken op een Mac

U kunt uw e-mails, notities en documenten personaliseren met emoticons. Druk op Control-Command-spatiebalk om het toetsenbord met emoticons weer te geven op een Mac.

– Adam, AppleCare Senior Advisor

Bronnen

OS X-gemeenschap

Contact opnemen met Apple Support

Help me met OS X

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.