Continuïteit gebruiken om de Mac, iPhone, iPad en Apple Watch te verbinden

Wanneer je op al je apparaten inlogt met je Apple ID, kun je deze Continuïteit-functies gebruiken om naadloos tussen je apparaten te schakelen.

AirDrop-symbool

AirDrop: documenten, foto's, video's, websites, kaartlocaties en meer draadloos versturen naar een iPhone, iPad, of Mac in de buurt.

AirPlay-videosymbool

AirPlay naar Mac: materiaal van een ander Apple apparaat delen, afspelen of presenteren op het scherm van je Mac, als je Mac is ingesteld als AirPlay-ontvanger.

Apple Pay-logo

Apple Pay: online winkelen op je Mac en je aankoop voltooien met Apple Pay op je iPhone of Apple Watch.

Ontgrendelsymbool

Automatische ontgrendeling: onmiddellijke toegang krijgen tot je Mac wanneer je je Apple Watch draagt en snel andere aanvragen goedkeuren om het beheerderswachtwoord van je Mac in te voeren.

Markeringensymbool

Continuïteitsmarkering: je iPhone of iPad gebruiken om schetsen, vormen en andere markeringen toe te voegen aan een Mac-document en de wijzigingen live bekijken op je Mac.

Schetssymbool

Continuïteitsschets: een schets maken op je iPhone of iPad en deze eenvoudig in een document op je Mac invoegen.

Handoff-symbool

Handoff: beginnen te werken op één apparaat en daarna op een ander apparaat in de buurt verdergaan waar je gebleven was.

hotspotsymbool

Instant Hotspot: verbinding maken met de persoonlijke hotspot op je iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular) vanaf je Mac, iPad of een andere iPhone, zonder een wachtwoord te hoeven invoeren.

Telefoonsymbool

Mobiel bellen met iPhone: bellen en gebeld worden vanaf je Mac of iPad wanneer die apparaten zich op hetzelfde netwerk als je iPhone bevinden.

Widgets-symbool

iPhone-widgets op Mac: widgets van je iPhone rechtstreeks op je Mac gebruiken, zonder dat de bijbehorende app op je Mac hoeft te worden geïnstalleerd.

Sidecar-symbool

Sidecar: de iPad gebruiken als een tweede beeldscherm dat het Mac-bureaublad uitbreidt of synchroon weergeeft. Je kunt de iPad ook gebruiken als tekentablet en de Apple Pencil gebruiken om te tekenen in Mac-apps.

Spraakballon

Tekstbericht doorsturen: sms- en mms-berichten verzenden en ontvangen van je iPhone op je Mac of iPad.

Klembordsymbool

Universeel klembord: materiaal zoals tekst, afbeeldingen, foto's en video's op een Apple apparaat kopiëren en het materiaal vervolgens plakken op een ander Apple apparaat.

Symbool voor universele bediening

Universele bediening: het toetsenbord, de muis of het trackpad van je Mac gebruiken om maximaal twee andere Mac- of iPad-apparaten in de buurt te bedienen en om naadloos op deze apparaten te werken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.