Gegevens overzetten vanaf je vorige iOS- of iPadOS-apparaat naar je nieuwe iPhone of iPad

Configureer je nieuwe iOS- of iPadOS-apparaat vanaf een reservekopie van je vorige iPhone of iPad.

Voordat je begint

Kies een methode

Kies vervolgens een van deze methoden om gegevens over te zetten.

No alt supplied for Image

Begin direct: gebruik je iPhone of iPad om een nieuw apparaat automatisch te configureren.

No alt supplied for Image

iCloud: zet je gegevens en gekochte materiaal over naar je nieuwe apparaat vanaf de iCloud-reservekopie van je vorige apparaat.

No alt supplied for Image

Apple Devices-app, iTunes of de Finder: zet je gegevens en gekochte materiaal over naar je nieuwe apparaat vanaf een reservekopie die je hebt gemaakt met de Apple Devices-app, iTunes of de Finder.